VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Podjetje miniLu, Natalija Jakopiček s.p. se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke skrbno varovalo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP) in jih brez privolitve ne bo posredovalo tretji osebi, razen kolikor je to v skladu z veljavno zakonodajo. Podjetje bo osebne podatke zbiralo na podlagi osebne privolitve posameznika in jih hranilo za dosego namena zaradi katerega jih je uporabnik posredoval.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren uporabnik tudi sam. To lahko stori tako, da skrbno hrani svoje uporabniško ime in geslo, ter z ustrezno protivirusno zaščito programske opreme.

Podjetje se zavezuje, da bo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP) varovalo zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne trgovine miniLu. Podjetje zbira osebne podatke samo, kadar jih uporabnik posreduje prostovoljno in podpiše izjavo, s katero dovoljuje zbiranje, hranjenje in obdelavo osebnih podatkov v skladu z zakonom. Podjetje se obvezuje, da bo zbrane podatke hranilo in uporabljalo samo toliko časa, kot bo potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani. Podjetje osebnih podatkov uporabnikov ne bo posredovalo nobeni drugi fizični ali pravni osebi.

PRAVICE POSAMEZNIKA

Vsak posameznik, lahko za svoje posredovane podatke zahteva:

  • dostop do osebnih podatkov;
  • popravek osebnih podatkov;
  • pravica do preklica privolitve;
  • pravica do popolnega izbrisa osebnih podatkov;
  • pravica do prenosljivosti podatkov;
  • pravica do pritožbe pri nadzornem organu, kadar uporabnik meni, da so mu bile iz naše strani kršene kakršnekoli pravice.

UPORABA PIŠKOTKOV NA SPLETNI STRANI

Piškotki so majhne datoteke, ki jih iskalniki kot so Chrome, Firefox in Internet Explorer med vašim brskanjem po spletu nalagajo na vaš računalnik. Piškotki so sami po sebi neškodljivi in ne vsebujejo virusov. Naša spletna stran uporablja piškotke izključno za lastne potrebe in sicer, da lahko razločujemo med obiskovalci spetne strani, za štetje obiskovalcev, shranjevanje nakupov v košarici in shranjevanje uporabniškega imena. Z zbiranjem podatkov in štetjem želimo izboljšati in poenostaviti uporabnikovo izkušnjo na naši spletni strani. Podjetje zbranih podatkov s pomočjo piškotkov ne bo posredovalo tretjim osebam.