1. NAČINI PLAČILA

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

  • plačilo po povzetju (z gotovino ob prevzemu),
  • po predračunu (z nakazilom na račun ponudnika MINILU d.o.o.),
  • plačilo s plačilnimi karticami.

Transakcijski račun podjetja: SI56 6100 0002 5432 971 (odprt pri banki Delavska Hranilnica d.d.)

Ponudnik kupcu izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški.

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjeno na sedežu podjetja MINILU d.o.o.. Kupec lahko zahteva ponovni izpis pogodbe tako, da zaprosi zanj na naslov: info@minilu.si. Kupcu bomo ponovno pogodbo (naročilo, račun) poslali na željeni način – po elektronski pošti ali po navadni pošti.

 

2. DOSTAVA

Pogodbena partnerja ponudnika sta GLS in Pošta Slovenije. Možen je tudi osebni prevzem na sedežu podjetja (MINILU d.o.o., Cesta zmage 12, 2000 Maribor). V primeru osebnega prevzema sporočite na info@minilu.si ali telefonsko številko 041 450 364 približen čas prevzema.

Okvirni čas za dobavo izdelka je naveden ob vsakem posameznem artiklu (podani so delovni dnevi od pon. do pet.). Za izdelke na zalogi je dobavni čas 1-3 delovne dni. Za izdelke, ki niso na zalogi je okvirni dobavni rok od 2-3 tedne. V primeru, da naročenega artikla trenutno ni na zalogi, vas pred dobavo obvestimo po elektronski pošti.

Ponudnik si pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Stroški poštnine in pakiranja za izdelke do teže 20 kg znašajo 4,90 €.

V primeru, da se v postopku dostave odločite za prevzem naročila na bencinskih servisih Petrol, vam bo podjetje Petrol za storitev vročanja paketa zaračunalo 0,45 €, za storitev obdelave odkupnine pa 1,05 €.

Opozorilo: dani stroški dostave in pakiranja veljajo samo za Slovenijo. Dostava v druge države se zaračuna po ceniku dostavnega podjetja. Kupec nosi tudi morebitne stroške dajatev v drugih državah.